Kesto: 4h
Paikka: Raahen Taitopaja, Lapaluodon grafiikanpaja, Langin Kauppahuone
Yhteistyössä: Raahen Taitopaja, Lapaluodon gafiikanpaja

Varaukset ja tiedustelut
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi

Kysy lisää tästä tuotteesta

Taidepajojen työtä ja taikaa – opastettu pajavierailu kaupunkikierros ja lounas

”Sielunsa hehkun, innon sisimpänsä Hän valoi vasken myötä työhönsä. Hän uskoi työssään ihmeen tekevänsä: Unelma suuren täytyy täyttyä!”*

Taidetta tehdään palavalla intohimolla ja suurella sydämellä. Raahen Taitopajalla näet tänäänkin perinteistä metallivalua permantokaavaamalla, kuin myös lukemattomia perinne- ja lasihimmeleitä ja taidokkaita lasitöitä. Lapaluodon grafiikanpajassa, pittoreskissa Lapaluodon kaupunginosassa, taide koskettaa historiaa huokuvassa ympäristössä. Työnäytös tutustuttaa sinut taidegrafiikan eri tekniikoihin.

Päivän aikana vierailet vanhan valimon Raahen Taitopajassa ja Lapaluodon grafiikanpajalla pajojen taiteilijoiden ohjauksessa. Työnäytösten myötä pääset lähelle taiteen tekemistä ja käsityön perinteisiin ja uudempiinkin tekniikoihin. Pajavierailujen välissä opastettu kiertoajelu vie sinut Wanhaan Raaheen. Kiertoajelu voidaan toteuttaa kävellen tai linja-autonne kyydittämänä. Makoisan lounaan nautit Langin Kauppahuoneella. Molemmissa taidepajoissa, sekä Langilla on myymälät, joista löydät laadukkaat ja uniikit tuliaiset kotiin.

*Kellonvalajan unelma, Viljo Tuomela 2020

KESTO 4 tuntia
LÄHTÖPISTE Raahen Taitopaja Pajakatu 4, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 10 – 30 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri ma-la klo 10-16
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 40,95 € (sis. ALV) / henkilö
SISÄLTÄÄ Esittelyt ja työnäytökset pajoissa ja galleriassa, kiertoajelun opastus, lounas.
SAAVUTETTAVUUS Raahen Taitopajalla ja Langin Kauppahuoneella on esteetön kulku, molemmat kohteet soveltuvat liikuntarajoitteiselle. Lapaluodon grafiikanpaja ei ole esteetön kohde.
HUOMIOITAVA Kohteissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita; siivous- ja hygieniatoimia on lisätty. Käsihuuhdetta ja maskeja on tarjolla myös vierailijoille.
EXTRAT Kuljetus kohteiden välillä ja opastetulla kierroksella, majoitus ja lisäruokailut.