Tunnelmalliset jouluruokailut vanhan ajan miljöössä varataan nyt!

Langin Kauppahuoneella joulun tunnelmaan päästään laskeutumaan jo marraskuussa. Salit saavat tuolloin jouluisen asunsa ja koko talo alkaa valmistautua vuoden päättävään suureen juhlaan. Joulureseptejä on etsitty ja kokeiltu vanhoista reseptikirjoista, ja olemmekin koonneet vanhanajan perinteisistä jouluherkuista koostuvat menut joulun ajalle. Tänä vuonna valmistamme tarjottavat myös muualla vietettäviin pikkujouluihin!

Ota yhteyttä info@langinkauppahuone.fi / +358 50 513 7750

Pikkujouluruokailut Langin tapaan


Varaa pikkujouluilta omalle porukallesi

Langin tunnelmallisessa joulumiljöössä pääsette nauttimaan jouluherkuista oman porukan kesken. Kysy vapaita iltoja!

Tänä jouluna järjestämme lisäksi kaksi avointa pikkujouluiltaa, jolloin katamme yhteiseen noutopöytään joulumenun. Pikkujouluillat järjestetään ti 12.12. ja ke 13.12. Kattaukset ovat molempina päivinä klo 16 ja 18. Varaa pöytä seurueellesi ja tule nauttimaan joulupöydän antimista hämärtyneessä illassa!

Tämä on oivallinen vaihtoehto niin pienille työyhteisöille kuin kaveriporukoille, jotka eivät pysty päiväsaikaan kokoontumaan ruokailemaan yhdessä.

Catering -Jouluherkut Langilta omiin joulujuhliin

Tänä vuonna valmistamme jouluherkut myös muualla järjestettäviin joulujuhliin. Valitse seurueellesi sopivin tarjoilukokonaisuus ja tilaa perinteiset jouluherkut joulujuhliisi! Tarvittaessa toimitamme tarjottavat paikan päälle. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Voit tilata aattopöydän herkkuja myös omaan kotiin, seuraa ilmoitteluamme facebookissa.

Joululounas

Joulukuussa lounaspöytään katetaan talon parhaat jouluherkut miltei kolmen viikon ajaksi! Tarjoilemme joululounasta arkisin noutopöydästä 4.–21.12. Kattaukset kello 11.00 ja 12.30.

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen, paikkoja on päivittäin rajoitetusti! Vaihtoehtoisesti voit tarjota joululounaan työntekijöillesi joustavasti niin, että kukin käy nauttimassa pöydän antimista itselle sopivimpana hetkenä työkiireiden lomassa.

Hyvä vaihtoehto kiireiseen vuorotyöhön, jossa työtä ei pysty suunnittelemaan etukäteen. Kysy lisää!

Joulusauna vanhanajan puusaunassa

Pikkujouluillan kruunaa kiireetön saunavuoro Kapteenin saunassa. Aito vanhanajan puusauna lämpiää puulla ja vesi sinne tulee kantamalla.

Lauteilla löylyt hellivät pehmeästi ja lämmittävät jokaista sopukkaa myöden. Vapaita iltoja saunakamarissa löytyy vielä muutamia! Sauna voidaan yhdistää pikkujouluruokailuun, ja mielellämme katamme saunalle simppelit iltapala-tyyppiset tarjoilut. Saunatilat soveltuvat 10-18 hengen ryhmille.

Lue lisää >

Joulumuistamiset Langin Puodista ja Utuan myymälästä!

Mitä erityistä voisi antaa työntekijöille joulumuistamiseksi? Langin puodista löydät laajan valikoiman Raahe-aiheisia tuotteita sekä paikallisten käsityöläisten taidonnäytteitä.

Joululahjaideoita löytyy kodintekstiileistä luonnonkosmetiikkaan! Ennakkoon tilattuna myös isommat määrät ja räätälöidyt tuotteet mahdollisia.

Laadukkaita joululahjaideoita löydät myös Kauppahuoneen vieressä sijaitsevasta Utuan myymälästä. Aidosta nahasta ja pehmoisesta merinovillasta valmistetut tuotteet ovat mieluisia lahjoja saajilleen!