fbpx

Talo täynnä vanhanajan joulutunnelmaa!

Langin Kauppahuoneella vietetään vanhanajan joulua.

Talo täynnä vanhanajan joulutunnelmaa!

Langin Kauppahuoneella vietetään vanhanajan joulua. Koko talo koristellaan 1800-luvun tyyliin ja joulunavajaisia vietetään lauantaina 21.11.2020. Joulutunnelmasta ja -herkuista pääsee nauttimaan koko joulunalusajan kahvilassa, lounaalla ja yksityistilaisuuksissa.

Pikkujoulumenut on räätälöity vanhoja reseptikirjoja tarkkaan tutkien. Tarjoilemme perinteistä, herkullista jouluruokaa sekä rauhaisaa, vanhanajan joulutunnelmaa pikkujouluseurueille yksityistilaisuuksina haluamananne ajankohtana.

Kuuluuko teidän pikkujouluunne hyvä ruoka ja yhdessä tunnelmoiminen? Haluaisitteko kuulla ruokailun lomassa vanhanajan jouluvalmisteluista Langin rouvalta tai puotineidolta? Vai vieraileeko teidän jouluiltamassanne ihka oikia pukki? Valmistellaan yhdessä teille tunnelmallinen ja turvallinen pikkujoulu!

Pienemmällä porukalla pääsee vierailemaan myös Saunatonttu Severin luona. Severi lämmittää saunan ja tarjoilee pientä syötävää Langin tunnelmallisissa saunatiloissa. Takkatulen loisteessa on mukava viettää iltaa oman porukan kesken.

Langin joululounas

Langin joululounas on tarjolla arkisin 7.12.- 18.12.2020. Tutustu jouluiseen pitopöytäämme ja tule nauttimaan hyvästä jouluruuasta yksin tai yhdessä! Ryhmille varaamme pöydät etukäteen, ota yhteyttä!

Langin joulujuhlaa vietetään 16.12.2020 klo 18.00. Tarjolla on perinteinen, runsas joulupöytä ja se nautitaan rouva Johanna Franzénin emännöimänä. Rouva kertoo jouluvalmisteluista ja talon touhuista ruokailun lomassa ja vie ruokailijat 1800-luvun alun vuosikymmeniin. Varmista paikkasi aikamatkalle!

Lauantaina 12.12.2020 on tarjolla jouluillallinen ja teatteria! Jouluillallinen nautitaan Langin Kauppahuoneella klo 17.00 alkaen ja sen jälkeen siirrytään sulattelemaan ruokaa Kunnon komedian kera Raahen teatteriin. Varaa lippusi, paikkoja on rajoitetusti!

Langin joululounas

Varaukset ja lisätiedot sähköpostitse info@langinkauppahuone.fi tai puhelimitse 050 513 7750. Tehdään yhdessä ikimuistoisia joulu!

Joulun aikaan hotellimme palvelee rajoitetusti. Hotellihuoneemme ovat varattavissa vain suoraan varauspalvelustamme info@langinkauppahuone.fi tai puhelimitse 050 513 7750.

Ota yhteyttä!

X