Kesto: 1,5 vrk
Paikka: Langin Kauppahuone
Yhteistyössä: MeriRaahe, Lappis

Varaukset ja tiedustelut
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi

Kysy lisää tästä tuotteesta

Saaristolaisviikonloppu Wanhassa Raahessa ja saaristossa

Herkistä aistisi nauttimaan merestä, luonnosta, rauhasta ja saaristotunnelmasta. Koe 1800-luvun saaristoluotsin elämä sekä Wanhan Raahen kauppiasperheen kartanon tunnelma oikeilla ja alkuperäisillä tapahtumapaikoilla! Aistit meren, sen tuoksut ja maut meloen ja saaristoristeilyllä. Ilta saaristossa kuluu ulkosaunan lempeissä löylyissä ja merta ihaillen. IsoKraaselin saaren vanha tunnusmajakka, Pooki ja vanha luotsitupa ovat peräisin 1800-luvulta, täällä vietät ensimmäisen yön. Wanhassa Raahessa yövyt historiallisella Langin Kauppahuoneella. Nautit herkullisen illallisen aidossa, historiallisessa miljöössä. Kolmantena päivänä suunnataan meloen merelle. Suojaisa Raahen saaristo on helppo ja turvallinen melontakohde.

Siirrymme Iso-Kraaselin saareen venekuljetuksella ensimmäisen yön viettoon. Toisena päivänä risteilemme saaristomaisemasta ja suolaisen veden pärskeestä nauttien. Risteilyn päätteeksi palaamme mantereelle ja yöpymään boutiquehotelli Langin Kauppahuoneelle. Kolmannen päivän kruunaa noin kolme tunnin melontaretki lähivesillä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa melontakokemusta osallistuaksesi, reipas mieli ja vettä pelkäämätön asenne riittää. Tällä retkellä myös syöt hyvin olipa ateriasi katettu salonkiin tai saaristoon rantakivikolle.

KESTO 44 tuntia
LÄHTÖPISTE Museonranta Rantakatu 37, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 5 – 17 henkilöä
SAATAVILLA Touko-lokakuu kaikkina päivinä
OPASTETTU / ITSENÄINEN Itsenäinen, opastettu melonta
OPASTUKSEN KIELET suomi, englanti
HINTA 363 € / henkilö (sis.ALV)
SISÄLTÄÄ Risteily, melontaohjaus ja varusteet, majoitukset 2 hengen huoneessa ja ruokailut: iltapala, aamiainen ja lounas saaressa, illallinen ja aamiainen Langilla, retkieväät tulilla Raahen saaristossa.
SAAVUTETTAVUUS Langin Kauppahuoneella on esteetön kulku ja soveltuvat liikuntarajoitteiselle.
HUOMIOITAVAA Kohteissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita; siivous- ja hygieniatoimia on lisätty. Maskeja ja käsihuuhdetta on tarjolla myös vierailijoille. Risteilyillä ja melonnassa tuulivaraus.
EXTRAT Fatbike-retki, 1 h huone, lisäyöt ja lisäruokailut