Kesto: 45min
Paikka: Langin Kauppahuone
Yhteistyössä:

Varaukset ja tiedustelut
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi

Kysy lisää tästä tuotteesta

Elämää Langin Kauppahuoneella tarinatuokio historiallisella kauppahuoneella

Wanhassa Raahessa astut keskelle elävää historiaa. Aidot tarinat heräävät henkiin historiallisessa ympäristössä Langin Kauppahuoneella, jonka arkeen tutustut opastetulla kierroksella. Langin Kauppahuoneen arkea pyörittävät paakarit, piiat ja puotineitsyt rouvan johdolla, ja vilkas hyörinä täyttää historiallisen rakennuksen. Langin Kauppahuone on entisöity 1800-luvun ulkoasuun. Sisätiloissa jokainen huone henkii purjelaivojen aikakautta. Pieni Raahe oli aikoinaan kansainvälinen merikaupunki, jossa arkeen väriä toi niin kuninkaan kuin keisarinkin vierailut. Kauppias Lang rakennutti Langin kauppahuoneen maakauppatoimintaa varten. Pohjois-Suomen suurimmassa kauppahuoneessa oli kaksi puotia, panimo, kapteenin huone, puotineittyen huone, ja majoitustiloja kauppaa tekemään tulleille talonpojille ja kauppiaille sekä heidän hevosilleen.

Kuulet Langin Kauppahuoneen rouvan, patruunin tai piian kertomana tarinoita kauppahuoneen värikkäästä historiasta ja elämänmenosta 1800-luvun Raahessa. Opastuksen yhteydessä nautit palan kakkua mamsellin kakkuvitriinistä ja kahvia tai teetä. Kahvit täällä juodaan aina ruusukupeista ja pootoori, eli santsikuppi kuuluu hintaan. Kauppahuoneen puotista löydät kommeimmat tuliaiset.

KESTO 45 minuuttia
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 1 -15 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri ma-la
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
OPASTUKSEN KIELI suomi, englanti
HINTA 19 € / henkilö (sis. alv) Kysy myös tarjous ryhmälle.
SISÄLTÄÄ Leivoskahvit sekä tarinoita Langin Kauppahuoneelta rouvan, patruunin tai piian kertomana.
SAAVUTETTAVUUS Langin kauppahuoneella on esteetön kulku.
HUOMIOITAVAA Kohteessa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita; siivous- ja hygieniatoimia on lisätty. Käsihuuhdetta ja maskeja on tarjolla.
EXTRAT Lounas, yöpyminen, ryhmäillallinen.