Kesto: 24h
Paikka: Langin Kauppahuone
Yhteistyössä: MeriRaahe

Varaukset ja tiedustelut
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi

Kysy lisää tästä tuotteesta

Meri, sauna ja suloiset unet Wanhassa Raahessa – saunaelämys ja majoitus boutique hotellissa

Vietä unohtumaton päivä vanhalla kauppahuoneella keskellä 1800-luvun puutalokaupungin idylliä ja vieraile Raahen saaristossa yhden sen harvinaisuuden, puisen pookin eli tunnusmajakan äärellä. Meriretkellä silmäsi ja mielesi lepäävät puhtaan meriluonnon maisemissa, rannikon maisema muuttuu yhden ihmiselämän aikana voimakkaan maankohoamisen myötä. Hetki historiallisen pookin juurella voimaannuttaa ja vie sinut entisraahelaisten meren ehdoilla eläneiden elämiin. Rauhallinen saunahetki, jossa on ripaus laadukkaiden saunatuotteiden tuomaa ylellisyyttä, virittelee sinut makeille unille uniikissa huoneessa Langin Kauppahuoneen boutiquehotellissa.

Pieni ja ketterä MeriRaahen saaristoristeilijä vie sinut risteilylle Raahen saaristoon, Vuoden Retkikohteeseen 2016. Iso-Kraaselin saaressa vierailet historiallisen pookin juurella. Takaisin maissa Langin Kauppahuoneen boutiquehotellissa sinua odottaa puilla lämmitetty kapteenin sauna, rentoudu ja suo itsellesi pieni ylellinen hetki ihanien saunatuotteiden kanssa. Saunan jälkeen maistuu makoisat unet yksilöllisessä huoneessa. Seuraavan päivän aloittaa hyvä aamiainen oman keittiön tuoreella leivällä ja paikallisilla herkuilla.

KESTO 24 h
LÄHTÖPISTE Langin Kauppahuone Kirkkokatu 19, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 5-20 henkilöä
SAATAVILLA Touko-lokakuu joka päivä
OPASTETTU / ITSENÄINEN Aktiviteetit opastettu
OPASTUKSEN KIELI suomi, englanti
HINTA 147 € / henkilö (sis. ALV)
SISÄLTÄÄ Risteily Raahen saaristossa, käynti Iso-Kraaselin pookilla, yöpyminen boutique hotelli Langin Kauppahuoneella 2 hh, aamiainen, saunahetki kapteenin saunassa, pyyhkeet ja saunatuotteet
SAAVUTETTAVUUS Langin Kauppahuoneella on esteetön kulku. Saunaan ei pääse pyörätuolilla, veneen viereen pääsee pyörätuolilla ja veneeseen autetaan tarvittaessa.
HUOMIOITAVAA Kohteissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita; siivous- ja hygieniatoimia on lisätty. Maskeja sekä käsihuuhdetta on tarjolla. Saunan lämmittämisen  pakkasraja on -20 C astetta.
EXTRAT Yöpyminen yhden hengen huoneessa ja ruokailut