Ravintola

Langin Kauppahuoneen ravintola tarjoaa arkisin lounasruokaa seisovasta pöydästä. Kaikki ruuat ja leivonnaiset valmistetaan alusta alkaen omassa keittiössämme pääsääntöisesti lähialueen raaka-aineita hyödyntäen.

Tilausravintola

Ravintola toimii muutoin tilausravintolaperiaatteella eli järjestämme juhlia, kokouksia ja tapahtumia tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä. Yksityistilaisuudet toteutetaan yksilöllisesti ja turvallisesti, jokainen tilaisuus omassa tilassaan. Talon omaan reseptikirjaan on koottu perinteisiä juhla- ja pitoruokia 1800-luvulta ja kokoamme mielellämme resepteistä menuvaihtoehtoja juhliin ja tapahtumiin. Voimme järjestää esimerkiksi yksityistilaisuudet historiallisen draamaan muotoon, jolloin vieraat nauttivat menun tietyn aikakauden mukaan.

Ikimuistoiset juhlat

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat! Me toteutamme ne yksilöllisesti upeassa miljöössä ja Te saatte keskittyä tärkeään juhlapäivään olipa juhlan aiheena kastejuhla, rippijuhla,syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset tai vaikka sukujuhlat! Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu.

Tilat

Meillä on 160 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet upeassa 1800-luvun miljöössä. Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!