Tilausravintola

Ravintolamme toimii tilausravintolaperiaatteella eli järjestämme juhlia, kokouksia ja tapahtumia tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä. Kaikki tilaisuudet toteutetaan yksityistiaisuuksina yksilöllisesti ja turvallisesti, jokainen tilaisuus omassa tilassaan. Langin alueella sijaitsee kuusi erilaista juhlatilaa. Langin Kartanossa eli päärakennuksessa on suurin yhtenäinen juhlatilamme, Iso sali. Tilat ovat erikokoisia ja luonteisia, juhlavista saleista tunnelmalliseen saunakamariin.

Talon oma reseptikirja

Talon omaan reseptikirjaan on koottu perinteisiä juhla- ja pitoruokia 1800-luvulta ja kokoamme mielellämme resepteistä menuvaihtoehtoja juhliin ja tapahtumiin. Voimme järjestää esimerkiksi yksityistilaisuudet myös historiallisen draaman muotoon, jolloin vieraat nauttivat menun tietyn aikakauden mukaan ja ohjelmaan kuuluu myös historiallinen draamatuokio.

Juhlista meillä

Varaa juhlapaikka

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat! Me toteutamme juhlat yksilöllisesti upeassa miljöössä ja Te saatte keskittyä tärkeään juhlapäivään, olipa juhlan aiheena kastejuhla, rippijuhla, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät tai vaikka sukujuhlat! Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu.

Meillä on 98 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet upeassa 1800-luvun miljöössä. Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat.