fbpx

Näe & Koe

Elämyksiä Wanhassa Raahessa

Ryhmämatkat ja -lounaat

Langin Kauppahuone on ainutlaatuinen kulttuurihistoriallinen kohde Raahessa, Pekkatorin laidalla. Rakennus on korjattu pieteetillä takaisin 1800-luvun ulkoasuun ja sisälle on sisustettu vanhojen esikuvien mukaiset tilat kahvila-ravintolalle, boutique hotellille ja puodille. Kauppahuone jatkaa yli 200 vuotta vanhan kauppiaskartanon perinteikästä toimintaa kertoen  tarinoita kauppahuoneella eletystä elämästä ja historiallisista henkilöistä. Talon rakennuttaja patruuni Johan Lang oli aikoinaan Suomen eturivin kauppiaita. Kauppahuoneella ja sen pihamaalla pääsette tutustumaan talon elämään ennen ja nyt kauppahuoneen rouvan, patruunin tai puotineitsyen johdolla.

Tarjoilemme kahvit ja herkulliset talon lounaat ympäri vuoden myös isommille ryhmille. Kauppahuoneen esittelyn lisäksi ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi opastettu kiertokävely tai -ajelu Wanhassa Raahessa, saaristoristeily tai museovierailu.

Elämysillalliset

Rouva ja patruuni johdattavat palvelusväkineen teidät aikamatkalle vuoteen 1820. Keisari Aleksanteri I:sen vierailusta Raaheen on juuri tullut kuluneeksi vuosi ja rouva muistelee yhä kaihoisasti hurmurin vierailua viereisessä Friemanin talossa. Dramaattinen Raahenpalo, kaupungin elämänmeno ja jopa juorut heräävät uudelleen henkiin rouvan ja patruunin muisteloissa. Illan aikana nautitaan aikakauteen kuuluvasta menusta sekä musiikista.

Järjestämme eri teemoista ja aikakausista elämysillallisia ja draaman sävyttämiä juhlia eri teemoilla, sijoittuen historian eri vuosikymmenille muutaman kerran vuodessa. Seuraa tapahtumakalenteriamme tai tilaa omalle ryhmällesi taatusti ainutlaatuinen elämysillallinen!

Ota yhteyttä meihin

Tarvitsetko yrityksestämme tai palveluistamme tietoa, jota ei löydy näiltä sivuilta?

 

  Hyväksyn, että Langin Kauppahuone kerää tietojani tällä lomakkeella.

  Täytä tiedot ohessa olevaan lomakkeeseen niin vastaamme kysymykseesi. Mikäli kysymys koskee jotakin tiettyä palvelua, mainitsethan sen myös viestikentässä.

  Voit laittaa kyselyn myös suoraan sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Puhelimitse palvelemme numerossa 050 513 775. Puhelun hinta on oman liittymäsopimuksesi mukainen.

  OSOITE
  Langin Kauppahuone
  Kirkkokatu 19, 92100 Raahe

  OTA YHTEYTTÄ
  Myyntipalvelu
  P. +358 50 513 7750
  info@langinkauppahuone.fi

  X