Majoitu – Luksusta arjen keskelle

Valitse päivämäärä
Valitse päivämäärä
1
2
0

Väentupa

Ihanat unet kauniin kattomaalauksen alla. Langin päärakennuksen kulmahuoneessa työskenteli aikoinaan komerssi. Etuhuoneessa kaukaiset vieraat otti vastaan kirjanpitäjä, joka johdatti talonpojat ja kauppiaat peremmälle komerssin työhuoneeseen kauppaa hieromaan. Toinen talon vilkkaista sydämistä lienee ollut väentupa, jossa asusti palvelusväki. Väentupa sijaitsi pihaa reunustaneessa piharakennuksessa, joka on nyt jo purettu pois.

Uudessa väentuvassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla komerssin huoneen arvokas tunnelma väentuvan talonpoikaisuuteen. Kunnostustöiden aikana komerssin huoneen nurkasta löytyi roiskemaalaus, joka sopi hyvin väentuvan seiniä verhoilemaan. Väentuvassa on kaksi osaa, ja pikku salin alkuperäinen kattomaalaus ulottuu taaimmaiseen osaan saakka kattoa koristamaan. Parivuoteella levätessä voi tuijotella kattomaalausta ja miettiä, millaista elämänmeno oli tässä suuressa kulmatalossa Isontorin laidalla 200 vuotta sitten. Perheen pienimmät pääsevät halutessaan viettämään yönsä ainutlaatuisessa antiikkisessa kaappisängyssä. Ovet voi jättää raolleen, jos siltä tuntuu... Väentuvan sohvasta saa mukavan parivuoteen kahdelle aikuiselle.

Väentuvassa aika pysähtyy ja kiire unohtuu!

Alkaen 155

Ominaisuudet

WiFi Kylpyhuone

Vapaat huoneet

  Saatavilla   Ei saatavilla
Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
    01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä

Majoitus

Tarjoamme majoitusta Raahen keskustassa, aivan Vanhan Raahen sydämessä, Pekkatorilla. Jokainen hotellihuone kertoo Langin Kartanossa eläneen historiallisen henkilön tarinaa ja sisustus on ajoitettu henkilön tiettyyn elämänvaiheeseen. Voit vierailla eri tyylikausilla, sillä huoneiden sisustus on 1800-luvun eri vuosikymmeniltä.

Kaikissa huoneissa on oma wc/kylpyhuone. Hintaan sisältyy aamiainen, joka on talon tapaan valmistettu alusta lähtien omassa keittiössämme. Aamiainen on tarjolla arkisin 7.00-9.30 ja sunnuntaisin 8.00-10.30. Etukäteen pyydettäessä myös aikaisemmin. Osa huoneista sijaitsee Langin Kauppahuoneen yhteydessä ja osa viereisessä Langin päärakennuksessa. Molemmat rakennukset ovat kulttuurihistoriallisesti arvokkaita ja ne on korjattu vanhaa rakennusta kunnioittaen vuosien 2016-2019 aikana. Rakennukset ovat suojeltuja ja vanhat ikkunat, ovet ja antiikkikalusteet ovat osa talon tarinaa. Tervetuloa aikamatkalle!