Ikimuistoiset Juhlat!

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat! Me toteutamme ne yksilöllisesti upeassa miljöössä ja Te saatte keskittyä tärkeään juhlapäivään olipa juhlan aiheena kastejuhla, rippijuhla,syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset tai vaikka sukujuhlat! Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu.

Meillä on 160 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet upeassa 1800-luvun miljöössä. Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Romanttiset Häät

Päivä täynnä onnea, rakkautta ja tunnelmaa!

Langin Kauppahuoneen kauniit salit luovat ainutlaatuiset ja kauniit puitteet ikimuistoisille hääjuhlille. Rakkaudella valmistettu ruoka ja yksilöllinen palvelu kruunaavat juhlatunnelman. Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu tai menu voidaan toteuttaa teidän toiveidenne pohjalta.

Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voi käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Muistotilaisuus

Surun hetkellä palvelemme yksilöllisesti. Järjestämme ammattitaitoisesti ja arvokkaasti toiveidenne mukaisen muistotilaisuuden.

Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu. Helpottaaksemme valintaanne, olemme koonneet muistotilaisuuksiin erilaisia menuehdotelmia. Otathan yhteyttä niin palvelemme Teitä!