Juhlien järjestäminen

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat! Me toteutamme ne yksilöllisesti upeassa miljöössä ja Te saatte keskittyä tärkeään juhlapäivään olipa juhlan aiheena kastejuhla, rippijuhla,syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset tai vaikka sukujuhlat!

Avaimet käteen -periaatteella

Palvelemme avaimet käteen-periaatteella eli valmistamme juhlat valmiiksi alusta loppuun. Hintamme sisältävät juhlatilan, toiveidenne mukaisen menun, henkilökunnan palvelun, kattauksen ja loppusiivouksen. Voit myös tilata haluamasi juomavalikoiman täydentämään ateriaa. Kaikki juhlatilamme kuuluvat ravintolaaan ja anniskelualueisiin A-oikeuksin. Omia juomia tai ruokia tiloihimme ei siten voi tuoda. Pelkkiä tiloja ei voi vuokrata ilman ravintolapalveluitamme.

Tilat

Meillä on yhteensä 160 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet upeassa 1800-luvun miljöössä. Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!