fbpx

Häät & Juhlat

JUHLAT LÄHIMPIEN YSTÄVIEN JA SUKULAISTEN KESKEN

Langin Kauppahuone tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlille! Räätälöimme jokaisen juhlatilaisuuden asiakkaan toivomusten mukaiseksi. Meiltä löytyy erikokoisia tiloja yksityistilaisuuksia varten. Järjestämme juhlat kokonaisvaltaisesti, sinun tarvitsee vain tietää, mitä haluat – me toteutamme toiveet!

Ikimuistoiset Perhejuhlat

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat! Me toteutamme ne yksilöllisesti upeassa miljöössä ja Te saatte keskittyä tärkeään juhlapäivään olipa juhlan aiheena kastejuhla, rippijuhla,syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset tai vaikka sukujuhlat! Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu.

Meillä on 98 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet upeassa 1800-luvun miljöössä. Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Romanttiset Häät

Päivä täynnä onnea, rakkautta ja tunnelmaa!

Langin Kauppahuoneen kauniit salit luovat ainutlaatuiset ja kauniit puitteet ikimuistoisille hääjuhlille. Rakkaudella valmistettu ruoka ja yksilöllinen palvelu kruunaavat juhlatunnelman. Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu. Meillä on 98 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet upeassa 1800-luvun miljöössä.

Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä. Juhlasuunnittelijamme toteuttaa yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toiveidenne mukaiset juhlat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muistotilaisuus

Surun hetkellä palvelemme yksilöllisesti. Järjestämme ammattitaitoisesti ja arvokkaasti toiveidenne mukaisen muistotilaisuuden.

Tarjoilujen pohjana voi toimia Langin talon wanha reseptikirja, josta kootaan toiveidenne mukainen menu. Helpottaaksemme valintaanne, olemme koonneet muistotilaisuuksiin 3 menuehdotelmaa. Meillä on 98 asiakaspaikkaa 1800 luvun miljöössä. Rakennuksessa on eri kokoisia tiloja, joita voidaan käyttää yksin tai yhdessä.

Ota yhteyttä meihin

Tarvitsetko yrityksestämme tai palveluistamme tietoa, jota ei löydy näiltä sivuilta?

  Hyväksyn, että Langin Kauppahuone kerää tietojani tällä lomakkeella.

  Täytä tiedot ohessa olevaan lomakkeeseen niin vastaamme kysymykseesi. Mikäli kysymys koskee jotakin tiettyä palvelua, lisääthän viestikenttään myös sen nimen.

  Voit laittaa viestin myös suoraan sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Puhelimitse palvelemme  numerossa 050-5137750 . Puhelun hinta on oman liittymäsopimuksesi mukainen.

  OSOITE
  Langin Kauppahuone
  Kirkkokatu 19, 92100 Raahe

  OTA YHTEYTTÄ
  Myyntipalvelu
  P. +358 50-5137750
  info@langinkauppahuone.fi

  X