toukokuu, 2019

This is a repeating event

touAll DayTeatteria ja historiaaTeatteria Wanhan Raahen Sydämessä

Kuvaus

Raahen Teatteri pitää kortteeriaan yli 100 vuotta vanhassa jugend-tyylisessä talossa, jonka rakennutti kaupunkiin rantautunut Pelastusarmeija. Rauhan armeijan sotilaita koulutettiin täällä vielä 1980-luvulle saakka. Jo 1820‐luvulla on Raahessa vieraillut kiertelevä teatteriseurue. ”Oli kuin jonkinlainen vimma olisi vallannut kaupunkilaiset. Kaikkien, joissa vain oli henkeä ja elämää, piti päästä teatteriin. Kerrottiin, että joku oli pantannut hopealusikkansa voidakseen maksaa pääsylippunsa. ”Näin oli eräs aikalainen muistellut. Tuosta vimmasta alkoi pitkä harrastaja teatterihistoria Raahessa. Teatteria tehdään talvikaudella sisällä suojellussa rakennuksessa ja kesäisin talon sisäpihalla Wanhan Raahen sydämessä.

Kesto: 6h
Ryhmänkoko: 20-50henkilöä
Päivään sisältyy:  teatteriesitys Raahen Teatterilla, ruokailu Raahen Hovissa tai Langin Kauppahuoneella, opastettu kävelykierros Wanhaan Raaheen tai kiertoajelu linja-autollanne, sekä kahvit teatterilla ennen esitystä. Lisäpalveluna: mm.kuljetukset, majoitukset ja lisätarjoilut.
Saatavilla teatterinesitys päivinä.
Hinta: alkaen45€/henkilö.

Teatteri ja erityisesti ulkoilmalavalla esitettävä kesäteatteri on elämys, säällä kuin säällä. Raahessa elämykseen yhdistyy sijainti aivan ainutlaatuisessa miljöössä Wanhassa Raahessa, yhdessä Suomen parhaiten säilyneimmistä puutaloalueista 1800-luvulta.

Varaukset: Langin Kauppahuone puh. 0505137750, info@langinkauppahuone.fi tai www.langinkauppahuone.fi

Ajankohta

Month Long Event (toukokuu)

X