fbpx

tammikuu, 2020

tamAll DayTaivaskoristeita ja paakkelsejaOpastettu pajavierailu kaupunkikierros ja kahvittelu Wanhassa RaahessaRaahe, Raahe, Kirkkokatu 19

lasihimmelit

Suurenna

Kuvaus

Taivaskoristeita ja paakkelseja – opastettu pajavierailu kaupunkikierros ja kahvittelu Wanhassa Raahessa
Pitkiä perinteitä ja modernia sisustamista. Päästä mielesi lentoon, se palaa kyllä.

Perinteinen himmeli valmistuu tänään vaikka lasiputkista.
Vanhan valimon tunnelmassa pääset tutustumaan Raahen Taitopajan 150:een erilaiseen, perinteiseen ja moderniin, himmeliin, jotka ovat valmistettu käyttäen ruista, ranta-vehnää, lasi-, muovi- ja akryyliputkia. Opastetulla kaupunkikierroksella tulee tutuksi mm. Wanha Raahe mielenkiintoisine tarinoineen ja lopuksi pääset nauttimaan kahvia ja paakkelsia tunnelmallisessa Langin Kauppahuoneen kahvilassa keskellä Raahen historiallista puukaupunkia. Himmeli on ikivanha pohjoismainen koriste. Suomeen perinne on tullut Ruotsin kautta ja himmelin nimi viittaakin ruotsinkieliseen sanaan himmel eli taivas. Nämä taivaskoristeet ovat enemmän kuin joulun ajan koristeita, entisaikoina niitä pidettiin hyvän sadon takaavina onnenkaluina, mitä isompi himmeli, sitä komeamman voisi odottaa sadon olevan.
Raahen Taitopaja tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia 1955 perustetun valimon ainutlaatuisessa ympäristössä. Wanhan Raahen kierroksen voi toteuttaa joko jalkaisin tai linja-autolla. Pekkatorin laidalla Langin Kauppahuoneen lempeän kiireettömässä ilmapiirissä mieli lepää, tai sitten lähtee laukalle Kauppahuoneen ja kaupungin entiseläjien tarinoiden mukana.

KESTO 3 h
LÄHTÖPISTE Raahen Taitopaja Pajakatu 4, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 10-30 henkilöä
SAATAVILLA Ympäri vuoden
OPASTETTU Opastuskielinä FI, EN, RU HINTA 28 €/henkilö
SISÄLTÄÄ Esittely vanhan valimon Taitopajalla, opastus kiertoajelulla tai kävelykierroksella, kahvit ja leivonnaiset Langin Kauppahuoneella.
EXTRAT Ruokailut, työpajat, kuljetus.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi
www.langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Raahen Taitopaja
Raahen Matkailuoppaat
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Ajankohta

Month Long Event (tammikuu)

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

X