toukokuu, 2019

This is a repeating event

touAll DayTaidepajojen työtä ja taikaaAnna taiteen koskettaa

Kuvaus

\’Sielunsa hehkun, innon sisimpänsä Hän valoi vasken myötä työhönsä. Hän uskoi työssään ihmeen tekevänsä: Unelma suuren täytyy täyttyä!\’ – Kellonvalajan unelma,Viljo Tuomela

Taidetta tehdään palavalla intohimolla ja suurella sydämellä. Raahen Taitopajalla tehdään tänäänkin perinteistä metallivalua permanto-kaavaamalla, kuin myös perinne-ja lasihimmeleitä, lasitöitä ja kynttilänvalua. Taidegrafiikan Pajagalleriassa, pittoreskissa Lapaluodon, Santaholman vanhan sahan työläisten kaupunginosassa, taide koskettaa historiaa huokuvassa ympäristössä. Työnäytös tutustuttaa sinut taidegrafiikan eri tekniikoihin.

Kesto alkaen: 4 tuntia
Ryhmänkoko: 20-30henkilöä
Hintaan sisältyy: esittely ja työnäytökset vanhan valimon Raahen Taitopajassa ja Lapaluodon grafiikan pajalla ja Pajagalleriassa. Paja esittelyjen välissä käydään opastetulla kiertoajelulla Raahessa ja nautimme lounaan Raahen Hovissa tai Langin Kauppahuoneella.
Hinta alkaen: 30€/henkilö
Saatavilla ympäri vuoden maanantaista lauantaihin.
Lisäpalveluna mm. kuljetus

Sekä Raahen Taitopajassa että Lapaluodon Pajagalleriassa löydät myös myymälät, joten laadukkaat ja uniikit tuliaiset kotiin löytyvät täältä.

Varaukset: Langin Kauppahuone puh. 0505137750, info@langinkauppahuone.fi tai www.langinkauppahuone.fi

Ajankohta

Month Long Event (toukokuu)

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

X