toukokuu, 2019

This is a repeating event

touAll DaySeikkailujen saaressaVapauta rohkelikko sisälläsi

Kuvaus

Miltä kuulostaisi seikkailupäivä saaressa, poissa asutuksen ja hälinän ääreltä, vähän niin kuin silloin lapsuudessa? Kukapa meistä ei olisi lukenut sankarimatkoista erämaihin, joilla robin soncrusoet ja kumppanit ovat selviytyneet kiperimmistäkin paikoista pelkän linkkuveitsen avulla. Tämän seikkailun Iso-Kraaselin saaressa pääset kokemaan turvallisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastamana. Seikkailuradalla pääset toiminnan makuun testaamalla mm. vesistönylitystä, nuotionsytytystä ja jousiammuntaa

Kesto alkaen: n. 6 tuntia
Ryhmänkoko: 6-34 henkilöä
Hintaan sisältyy: venekuljetus Iso-Kraaseliin, oppaan ohjauksessa kierros 2,3km luontopolulla. Lounaaksi nautitaan maukas keitto tai riistapulla ja päivän päätteeksi keitellään nokipannukahvit. Seikkailuradan välineet ja ohjaus kuuluvat retken hintaan.
Hinta alkaen: 115€/henkilö
Lisäpalveluna mm.lisätarjoilu saaressa tai veneellä.

Retkellä pääset kurkistamaan vanhaan 1906 rakennettuun luotsitupaan josta ennen laivoja ohjattiin Raahen satamaan ja maailman merille. Vieressä seisoo yksi harvoista Suomen rannikolla säilyneistä valottomista majakoista, Iso-Kraaselinpooki, joka rakennettiin 1852.

Varaukset: Langin Kauppahuone puh. 0505137750, info@langinkauppahuone.fi tai www.langinkauppahuone.fi

Ajankohta

Month Long Event (toukokuu)

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

X