elokuu, 2019

This is a repeating event

02elo(elo 2)18:3004(elo 4)13:00Event OverSaaristoviikonloppuAinutlaatuinen saaristoviikonloppu, 1800-luvun luotsina

Kuvaus

Ainutlaatuinen Saaristoviikonloppu, jossa pääset kokemaan 1800-luvun luotsin elämää ja kauppiasperheen kartanon tunnelmaa! Ensimmäinen yö vietetään Iso-Kraaselin saaressa seuraten luotsien jalanjälkiä. Saaressa on vanha tunnusmajakka eli Pooki 1800-luvulta sekä vanha luotsitupa, jossa retkellä yövytään. Perjantai-ilta päättyy saaren saunan lempeisiin löylyihin.

Lauantaipäivään kuuluu saaristoristeily ja lounas Iso-Kraaselin saaressa. Saaristoristeilyn päätteeksi palataan maihin ja majoitutaan historialliselle Langin Kauppahuoneelle. Lauantai-iltaa vietetään Langin Kauppahuoneella maukkaasta illallisesta nauttien. Sunnuntaiaamupäivänä lähdetään melontaretkelle (3h) Raahen saaristoon ja nautitaan retkieväät tulen äärellä saaressa. Viikonloppuun voi yhdistää myös muita aktiviteettejä kuten fatbike-retken. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta melonnasta – reipas ja vettä pelkäämätön asenne riittää!

KESTO
perjantai klo 18.30 – sunnuntai klo 13, saatavilla viikonloppuisin elokuussa 2019

HINTA
alkaen 345€/hlö, minimi 5 henkilöä

MITÄ TARVITSEN MUKAAN?
Uimavarusteet

Hintaan sisältyy aktiviteetit, majoitus ja ruokailut: iltapala, aamiainen ja lounas Iso-Kraaselin saaressa, illallinen ja aamupala Langin Kauppahuoneella sekä retkieväät saaristossa

Ajankohta

2 (Perjantai) 18:30 - 4 (Sunnuntai) 13:00

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

Osta liput

Tickets are not available for sale any more for this event!

X