heinäkuu, 2019

10hei(hei 10)18:3012(hei 12)13:00Event OverSaaristolomaAinutlaatuinen saaristoviikonloppu, 1800-luvun luotsina

Kuvaus

Ainutlaatuinen Saaristoloma, jossa pääset kokemaan 1800-luvun luotsin elämää ja kauppiasperheen kartanon tunnelmaa! Ensimmäinen yö vietetään Iso-Kraaselin saaressa seuraten luotsien jalanjälkiä. Saaressa on vanha tunnusmajakka eli Pooki 1800-luvulta sekä vanha luotsitupa, jossa retkellä yövytään. Keskiviikko-ilta päättyy saaren saunan lempeisiin löylyihin.

Torstaipäivään kuuluu saaristoristeily ja lounas Iso-Kraaselin saaressa. Saaristoristeilyn päätteeksi palataan maihin ja majoitutaan historialliselle Langin Kauppahuoneelle. Torstai-iltaa vietetään Langin Kauppahuoneella maukkaasta illallisesta nauttien. Perjantaiaamupäivänä lähdetään melontaretkelle (3h) Raahen saaristoon ja nautitaan retkieväät tulen äärellä saaressa. Saaristolomaan voi yhdistää myös muita aktiviteettejä kuten fatbike-retken. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta melonnasta – reipas ja vettä pelkäämätön asenne riittää!

KESTO
keskiviikko klo 18.30 – perjantai klo 13, saatavilla myös viikonloppuisin heinäkuussa 2019

HINTA
alkaen 345€/hlö, minimi 5 henkilöä

MITÄ TARVITSEN MUKAAN?
Uimavarusteet

Hintaan sisältyy aktiviteetit, majoitus ja ruokailut: iltapala, aamiainen ja lounas Iso-Kraaselin saaressa, illallinen ja aamupala Langin Kauppahuoneella sekä retkieväät saaristossa

Ajankohta

10 (Keskiviikko) 18:30 - 12 (Perjantai) 13:00

Sijainti

Raahe, Kirkkokatu 19

Osta liput

Tickets are not available for sale any more for this event!

X