fbpx

tammikuu, 2020

tamAll DaySaaristolaisviikonloppuEämysviikonloppu Wanhassa Raahessa ja saaristossaRaahe, Raahe, Kirkkokatu 19

Suurenna

Kuvaus

Saaristolaisviikonloppu – elämysviikonloppu Wanhassa Raahessa ja saaristossa
Herkistä aistisi kuulemaan meren äänet. Sofia-neidon kamari kutsuu makoisille unille

Herkistä aistisi nauttimaan merestä, luonnosta, rauhasta ja saaristotunnelmasta. Koe 1800-luvun saaristoluotsin elämä sekä Wanhan Raahen kauppiasperheen kartanon tunnelma oikeilla ja alkuperäisillä tapahtumapaikoilla! Aistit meren, sen tuoksut ja maut meloen ja saaristoristeilyllä. Ilta saaristossa kuluu ulkosaunan lempeissä löylyissä ja merta ihaillen. IsoKraaselin saaren vanha tunnusmajakka, Pooki ja vanha luotsitupa ovat peräisin 1800-luvulta, täällä vietät ensimmäisen yön. Wanhassa Raahessa yövyt historiallisella Langin Kauppahuoneella. Nautit herkullisen illallisen aidossa, historiallisessa miljöössä. Kolmantena päivänä suunnataan meloen merelle. Suojaisa Raahen saaristo on helppo ja turvallinen melontakohde.

Siirrymme Iso-Kraaselin saareen venekuljetuksella ensimmäisen yön viettoon. Toisena päivänä risteilemme saaristomaisemasta ja suolaisen veden pärskeestä nauttien. Risteilyn päätteeksi palaamme mantereelle ja yöpymään boutiquehotelli Langin Kauppahuoneelle. Kolmannen päivän kruunaa noin kolme tunnin melontaretki lähivesillä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa melontakokemusta osallistuaksesi, reipas mieli ja vettä pelkäämätön asenne riittää. Tällä retkellä myös syöt hyvin olipa ateriasi katettu salonkiin tai saaristoon rantakivikolle.

KESTO perjantaista klo 17 sunnuntaihin klo 13
LÄHTÖPISTE Museonranta Rantakatu 37, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO alkaen 5 henkilöä
SAATAVILLA Touko-syyskuu
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu
HINTA 345 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Risteily, melontaohjaus ja varusteet, majoitukset ja ruokailut: iltapala, aamiainen ja lounas saaressa, illallinen ja aamiainen Langilla, retkieväät tulilla Raahen saaristossa.
EXTRAT Fatbike-retki

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Botnia Outdoor
MeriRaahe
Langin Kauppahuone
Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Ajankohta

Month Long Event (tammikuu)

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

X