fbpx

tammikuu, 2020

tamAll DayMuseoita ja mamsellejaOpastettu retki Raahen museoihin ja historialliselle kauppahuoneelleRaahe, Raahe, Kirkkokatu 19

Suurenna

Kuvaus

Museoita ja mamselleja – opastettu retki Raahen museoihin ja historialliselle kauppahuoneelle
Treffit wanhan herran kanssa. Aitoja tarinoita aidoissa ympäristöissä

Tällä retkellä on luvassa treffit Vanhan Herran kanssa. 1800-luvun puolenvälin jälkeen Raahe oli Suomen suurin laivanvarustajakaupunki. Vaiherikas, vilkkaan satamakaupungin historia avautuu sinulle kahdessa aivan erikoislaatuisessa museossa. Pakkahuoneen museosta löydät merimiesten kaukomailta tuomat luonnonihmeet ja eksoottiset matkamuistot. Kirkkosalissa voit hiljentyä Mikael Baltin 1600-lukuisten vaikuttavien puuveistosten keskellä. Kruununmakasiinimuseossa tapaat Wanhan Herran, maailman vanhimman sukelluspuvun. Parhaimmat paakkelsit ja kahvit ruusukupeista tarjoilevat Langin Kauppahuoneen 1800- luvun asuun pukeutuneet mamsellit.

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Pakkahuoneen museo, entinen kaupungin tulli- ja pakkahuone, oli aikoinaan sjömanshus eli merimieshuone. Upeasti nykykäyttöön restauroitu Kruununmakasiini palveli ennen valtion viljavarastona. Tästä meren- ja kaupankäynnin museaalisten esineiden ja tarinoiden runsaudesta löydät joka käynnillä jotain uutta. Langin Kauppahuoneen mamsellien köökissä valmistuvat herkullisimmat tarjoilut ja puotista löydät upeat tuliaiset kotiin.

KESTO 3 tuntia
LÄHTÖPISTE Kruununmakasiinimuseo Merikatu 10, 92100 Raahe
RYHMÄN KOKO 20 – 50 henkilöä
SAATAVILLA Vuoden ympäri
OPASTETTU / ITSENÄINEN Opastettu HINTA 19 € / henkilö
SISÄLTÄÄ Opastus museoissa, kahvit.
EXTRAT Lounas, kuljetus, majoitus

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT
Langin Kauppahuone
puh 050 513 7750
info@langinkauppahuone.fi

YHTEISTYÖSSÄ
Raahen museo
Langin Kauppahuone

Hinta voimassa 1.1.-31.12.2020

Ajankohta

Month Long Event (tammikuu)

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

X