kesäkuu, 2019

14kes(kes 14)17:0015(kes 15)15:00Event OverHyvänolon joogaretriittiHyvänolon joogaretriitti vanhassa Raahessa

Kuvaus

Anna itsellesi aika, mahdollisuus ja paikka pysähtyä. Tule syventämään yhteyttä sinuun itseesi Olentilan lempeän, kaikille sopivan hathaan pohjaavan joogan merkeissä. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa joogakokemusta. Riittää, että tulet sellaisena kuin olet juuri nyt.

Hyvän olon joogaretriitillä sinulla on mahdollisuus kokea läsnäoloa, rauhoittumista, voimaannuttavia hetkiä ja oivalluksia elämästäsi. Itsesi äärelle pysähtymisen mahdollistaa ihana Langin Kauppahuoneen ympäristö joka huokuu historiaa.

Lempeän joogan lisäksi voit osallistua retriitillä Hyvän olon piiriin, jossa pääset muiden osallistujien kanssa pysähtymään, kuuntelemaan mitä sinä aidosti kaipaat, juuri nyt. Tai halutessasi voit lähteä voimaannuttavalle metsäkävelylle, jota siivittää miellyttävä, ohjattu rentoutushetki. Retriitillä ravitsemme kehoa maittavilla Langin Kauppahuoneen kasvisruoilla ja antimilla.

OHJELMA

Perjantaina saat laskeutua retriitille lempeiden joogaliikkeiden saattelemana. Joogan jälkeen pääset ravitsemaan kehoasi lämpimällä illallisella. Alkuillasta tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea läsnäoloa, rauhoittumista, voimaannuttavia hetkiä Hyvän olon piirissä tai vaihtoehtoisesti metsäkävelyllä, jota siivittää miellyttävä, ohjattu rentoutushetki. Kokoonnumme perjantai-illan lopuksi vielä yhteiseen iltajoogaan, jonka jälkeen saamme nauttia iltapalan ja siirtyä nukkumaan.

Lauantaina aamu aloitetaan joogalla, jonka jälkeen nautitaan yhteinen aamupala. Saat hetken levätä, nauttia Langin kauppahuoneen rauhasta ja ajan pysäyttämästä tunnelmasta. Ennen lounasta on mahdollisuus osallistua luennolle, jossa käsitellään sydämellä valitsemista. Iltapäivästä pääset vielä nauttimaan itsesi äärelle pysähtymisen joogasta. Retriitin päätteeksi on vielä luvassa hemmottelua leivoskahvien / -teen merkeissä.

KENELLE

Retriittimme on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat yhteyttä itseesi, pysähtymistä ja hengähtämistä, läsnäolemista. Retriitillä sinulla on lupa kuunnella oman ainutlaatuisen kehosi viestejä, liikkua sen rajoissa ja antaa mielesi ja kehosi rentoutua ja rauhoittua, samalla vahvistua.

MITÄ TARVITSET MUKAAN

Mukavat, joogaamiseen soveltuvat vaatteet.

RETRIITIN OHJAAJAT

Nita Pihlajamaa on sielukas pian kokonaisvaltaiseksi joogaohjaajaksi valmistuva joogaohjaaja sekä piirityöskentelyn ohjaaja. Nita tarjoaa ohjauksessaan lempeää lähestymistä joogaan ja auttaa sinua pysähtymään itsesi äärelle.

Katja Mattila on pian kokonaisvaltaiseksi joogaohjaajaksi valmistuva laajan liikunta- ja valmennustaustan omaava joogaohjaaja, jonka ohjaus lämmittää sydäntä joka kerta. Katjan ohjauksessa sinun on mahdollista kehoasi kuunnellen harjoitella läsnäoloa lempein keinoin.

Joogaohjauksessa molemmat ohjaajat opettavat kuuntelemaan kehon viestejä, jotta jokainen tekisi liikkeet omaa ainutlaatuista kehoaan ja sen rajoja kunnioittaen. Haluamme myös ohjaajina viestiä aidosti, että sinä riität ainutlaatuisena itsenäsi, ihan varmasti. Ohjaamamme jooga perustuu lempeään hathajoogaan, joka sopii myös aloittelijoille.

TAPAHTUMAPAIKKA

Hurmaava 1800-luvun henkeen entisöity Langin Kauppahuone sijaitsee Raahen keskustassa Pekkatorin laidalla ja tarjoaa kahvila-ravintolapalveluiden lisäksi majoitusta vanhanajan huoneissa, toki nykyaikaiseksi sovitettuna.

MILLOIN

Retriitti alkaa 14.6. perjantaina klo 17.00. Mikäli majoitut Langin Kauppahuoneella, saat huoneesi klo 15.00 alkaen käyttöösi. Retriitti päättyy 15.6. lauantaina klo 15.00.

HINNAT

Yllä oleviin hintoihin sisältyy ruokailu, mutta ei majoittumista. Majoituksesta kyselyt Langin Kauppahuoneelta.
Hintaan sisältyvä ruokailut: kaksi runsasta lämmintä kasvisruokaa, iltapala, aamupala & loppukahvit.

Kauniissa, rauhaisassa ympäristössä Vanhan Raahen ytimessä saat luvan huomioida elämäsi tärkeintä henkilöä – itseäsi.

Lämpimästi tervetuloa Hyvän olon retriitille vanhan Raahen sydämeen Langin kauppahuoneelle!

Ajankohta

14 (Perjantai) 17:00 - 15 (Lauantai) 15:00

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

Osta liput

Tickets are not available for sale any more for this event!

X