toukokuu, 2019

This is a repeating event

touAll DayFine dining saaressaLuonnon keskellä ruoka maistuu rikkaammalta

Kuvaus

Jätä tavallinen taakse, virittäydy luonnontaajuudelle ja valmiiksi vastaanottamaan maut ja tuoksut. Elämys syntyy luonnon keskellä nautitusta aidosta ruuasta joka on valmistettu korkealaatuisista lähialueen raaka-aineista, sydämellä. Ruan seuraksi valitaan makuihin sopivat juomat. Pöytä on katettu kauniiksi. Olkaa hyvä! Iso-Kraaselin saaren pooki, eli valoton majakka, on se pooki jonka stongaan nostettiin flagu merkiksi raahelaisen laivan lipumisesta kohti kotisatamaa usein vuosienkin merimatkoilta. Tämän historiallisen tunnusmerkin juurella toteutunut fine dining valoisana kesäiltana on kokemus jota muistelet vielä pitkään.

Kesto: n.6 tuntia
Ryhmänkoko: 6-34henkilöä
Hintaan sisältyy: merimatka, opastus matkan aikana ja saaressa, illallinen (alku-,pää-ja jälkiruoka ja kahvit) sekä alkoholittomat ruokajuomat.
Hinta alkaen: 76€/henkilö.
Lisäpalveluna: mm.juomat, kokous luotsituvassa 150€/ryhmä

Charter-risteilyn aikana tutustumme Raahen kaupunkiin ja SSAB:n terästehtaaseen merinäkökulmasta. Matkan aikana henkilökunta kertoo tosiasioita ja tarinoita Raahen saaristosta ja merikalastuksesta. Risteilyn päätteeksi nautimme merellisen illallisen Iso-Kraaselin saaressa. Illan aikana tutustumme saaren historiaan, vanhaan luotsi tupaan ja 1852 rakennettuun pookiin. Juomatarjoilun voit halutessasi tuoda itse tai antaa sen asiantuntevan henkilöstön hoidettavaksi.

Varaukset: Langin Kauppahuone puh. 0505137750, info@langinkauppahuone.fi tai www.langinkauppahuone.fi

Ajankohta

Month Long Event (toukokuu)

Sijainti

Raahe

Raahe, Kirkkokatu 19

X